Persoonlijke aandacht voor detail!
 BKCS  
   
     
.            
      Home              Home              Home              Home              Home      
           
             
      Barbara Keuzenkamp ontvangt Drechtsteden Dukaat      
             
      Home » BKCS » Over ons      
             
     
Tijdens de boeiende Inspiratiedag van Werkgevers Drechtsteden donderdag 3 oktober in het bijzonder fraaie Experience Centre van Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht, ontving Barbara Keuzenkamp uit handen van burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht de Drechtsteden Dukaat. Dit vanwege het vele werk dat zij in de afgelopen 22 jaar voor de WD heeft gedaan. Wouter Kolff gaf aan dat het altijd een feestje is om bij Werkgevers Drechtsteden te zijn. Het lukt volgens hem steeds beter om de handen ineen te slaan om het gebied verder te brengen. Als voorbeeld noemde de burgemeester innovatie, human capital en de oeververbindingen.

‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan’. Zo vertrekt Barbara Keuzenkamp bij Werkgevers Drechtsteden, waar zij 22 jaar het secretariaat heeft gerund. ‘Barbara is het gezicht van de Drechtsteden en heeft in al die jaren een grote rol gespeeld. Hierbij had ze te maken met enerzijds ondernemers en anderzijds met bestuurders. Dat laatste was niet zo makkelijk’, aldus Wouter Kolff. ‘Maar Barbara heeft dit altijd met een open houding en met stijl gedaan. Vanuit de overheid zijn wij haar bijzonder dankbaar. Ze is een echte verbinder tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven’, zo vervolgde de burgemeester.

De Drechtsteden Dukaat wordt uitgereikt aan iemand die bijzondere diensten heeft geleverd en deze komt Barbara dan ook zeker toe! Barbara, die in al die jaren met verschillende voorzitters te maken heeft gehad gaf tijdens haar dankwoord aan bijzonder verrast en verguld te zijn met het toekennen van de Drechtsteden Dukaat. ‘Het was voor mij een feestje om voor de WD te mogen werken! Time flies when you’re having fun.’ Vervolgens bedankte ze de voormalig voorzitters Jan Laurijssens en Teun Muller, als ook de huidige voorzitters Jacob Klink en Wico van Helden, voor de bijzonder plezierige periode waarmee ze met hen heeft samen mogen werken.

Eerder op de dag introduceerde Barbara op indrukwekkende wijze Professor Casper van Eijck van het Erasmus MC. Op uitnodiging van de WD verzorgde hij een inleiding over de strijd tegen alvleesklierkanker. Barbara was vol lof over de warme en persoonlijke manier waarmee Van Eijck omgaat met patiënten. Er is nog veel geld nodig voor verder onderzoek tegen deze bijzonder agressieve vorm van kanker. ‘Maar we zijn op de goede weg’, aldus Casper van Eijck. Er is inmiddels een virus ontdekt die waardevol kan zijn in de strijd/behandeling tegen alvleesklierkanker. Barbara mocht hem namens de WD een cheque van € 1.500 overhandigen.
  Barbara Keuzenkamp
     
             
             
     
 
 
 
     
     
     
             
 
Aelbert Cuyplaan 35, 3343 DA Hendrik Ido Ambacht  |   078 - 6390020   |  barbara@bkcs.nl 
 
      © Copyright BKCS  |  Webdesign: Devaca - Creative Support