Persoonlijke aandacht voor detail!
 BKCS  
   
     
.            
      Home              Home              Home              Home              Home      
           
             
      Evenementen      
             
      Home » BKCS » Wat doet BKCS? » Evenementen      
             
     
Heeft u iets te vieren een jubileum of bijvoorbeeld een productpresentatie, de ingebruikname van een nieuw pand, directiewisseling of andere heugelijke feiten dan zijn wij u graag behulpzaam om deze gebeurtenis voor u tot een waar evenement uit te laten groeien. Wij kunnen helpen bij de keuze van de meest geschikte formule en de uitwerking hiervan voor u verzorgen. 

U kunt hierbij denken aan reservering van sprekers, artiesten, een geschikte locatie, programmering, mailings verzorgen, publicatie op Internet, inschrijvingen afhandelen, balie inrichten, programmaboekje opstellen, zorgdragen voor sponsoring, expositie inrichten, enz.

Tevens behoort het tot de mogelijkheden om in het geval u (buitenlandse) gasten mocht ontvangen, voor hen een informatief en onderhoudend programma op te stellen.

Al naar gelang uw wensen maken wij voor u een compleet programmavoorstel (cultureel, recreatief al naar behoefte) en staan wij ook garant voor het logistieke aspect zoals het regelen van hotelaccommodaties, vervoer, vluchtreserveringen, e.d.
  Evenementen
     
             
             
           
     
     
             
 
Aelbert Cuyplaan 35, 3343 DA Hendrik Ido Ambacht  |   078 - 6390020   |  barbara@bkcs.nl 
 
      © Copyright BKCS  |  Webdesign: Devaca - Creative Support