Persoonlijke aandacht voor detail!
 BKCS  
   
     
.            
      Home              Home              Home              Home              Home      
           
             
      Over ons      
             
      Home » BKCS » Over ons      
             
     
Barbara Keuzenkamp is directeur eigenaar van BKCS. Ze verzorgt alle HR activiteiten binnen het bedrijf. Daarnaast zijn als vaste opdrachtgevers aan BKCS verbonden:

ROC Da Vinci is het regionale opleidingsinstituut in de Drechtsteden waarvoor Barbara sinds enige jaren vast aanspreekpunt is als het gaat om mediation, coaching, re-integratie en outplacement. 

Werkgevers Drechtsteden is de regionale werkgeversorganisatie voor de Drechtsteden. Sedert 1998 is Barbara als secretaris aan de WD verbonden. Ze zorgt dat de vereniging haar doelstellingen kan bereiken door het bestuurlijk begeleiden van de processen.

Zij organiseert de netwerkbijeenkomsten en is een belangrijk initiator in het proces van belangenbehartiging en lobby.

Stichting De Kaai is een goede doelen organisatie die geld doneert aan maatschappelijke initiatieven. Zij verzorgt met name alle taken voor de opdrachtgever die bestaan uit de PR en Marketing voor de Stichting, het voorbereiden van de vergadering, het verzamelen en betaalbaar stellen van de aanvragen aan de Stichting. Om de paar jaar wordt het jubileum gevierd waarvoor BKCS een belangrijk aandeel heeft in de organisatie.

Nextech streeft ernaar om het niveau van de techniek in de regio zowel kwalitatief als kwantitatief te verhogen. Zij doet dit door geld ter beschikking te stellen aan medewerkers van bedrijven voor het volgen van technisch gerelateerde opleidingen of het verstrekken van een starterskapitaal aan beginnende ondernemers. Tevens worden aan middelbare scholieren in hun eindexamenjaar die zich hebben aangemeld voor de HTS of TU een viertal studiebeurzen uitgereikt. BKCS verzorgt voor deze initiatieven de organisatie van alle voornoemde activiteiten en de PR en Marketing van Nextech. Barbara is voor BKCS in deze het aanspreekpunt.

Federatie Ondernemersverenigingen Drechtsteden is de overkoepelende organisatie van alle ondernemersverenigingen in de Drechtsteden. Barbara is hiervan de secretaris.

De secretariaten van  de Ondernemersvereniging Zwijndrecht, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht en de Ondernemersvereniging De Noord worden verzorgd door freelancers die door BKCS worden ingehuurd. Op het moment dat de vaste contactpersonen zijn verhinderd worden de werkzaamheden vanuit continuiteit door de andere collega's overgenomen.

Tot slot is Barbara Keuzenkamp ook lid van de Raad van Toezicht van Dordrecht Marketing. Buiten voornoemde vaste opdrachtgevers wordt binnen BKCS ook gewerkt aan kortlopende projecten als het organiseren van een event, congres ed.

  Barbara Keuzenkamp
     
             
             
     
Het team van Barbara Keuzenkamp
 
 
     
     
     
             
 
Aelbert Cuyplaan 35, 3343 DA Hendrik Ido Ambacht  |   078 - 6390020   |  barbara@bkcs.nl 
 
      © Copyright BKCS  |  Webdesign: Devaca - Creative Support