Persoonlijke aandacht voor detail!
 BKCS  
   
     
.            
      Home              Home              Home              Home              Home      
           
             
      Wat doet BKCS?      
             
      Home » BKCS » Wat doet BKCS?      
             
     
BKCS neemt u werk uit handen door de volgende diensten aan te bieden:  
     
             
             
     
Coaching HRM Bestuurssecretariaat Conferenties Evenementen
         

Coaching &
Mediation

HR

Bestuurs-
secretariaat

Conferenties

Evenementen

         

Barbara Keuzenkamp Company Support (BKCS) is een dienstverlenend bureau dat op een veelheid van terreinen haar activiteiten aanbiedt. Zij ondersteunt met persoonlijk oog voor detail en ontzorgt de werkgever met werkzaamheden die vaak niet tot de dagelijkse activiteit behoren.

Als HR adviseur worden alle werkzaamheden op het gebied van HR verricht waarbij de specialisatie ligt op arbeidsrechtelijke mediations, coaching, re-integratie en outplacement. Barbara kenmerkt zich in haar functioneren door haar directe pragmatische manier van aanpak en benadering.   

BKCS organiseert conferenties, congressen, seminars en bedrijfsjubilea. Met het afslanken van marketingafdelingen is er vaak niet voldoende menskracht in het bedrijf beschikbaar om zo'n evenement in huis te organiseren. BKCS kan dan de organisatie geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Door haar jarenlange ervaring bevindt uw organisatie zich in goede handen.

Indien u als vereniging uw missie en visie echt wilt laten slagen, leg dan in ieder geval de zorg voor uw secretariaat in professionele handen. Een professioneel secretariaat ontzorgt, is pro actief en ontlast u van operationele en inhoudelijke werkzaamheden zodat u de handen vrij heeft voor de realisatie van de verenigingsdoeleinden. 

         
     
     
     
             
 
Aelbert Cuyplaan 35, 3343 DA Hendrik Ido Ambacht  |   078 - 6390020   |  barbara@bkcs.nl 
 
      © Copyright BKCS  |  Webdesign: Devaca - Creative Support